Erdek'li Krosçular Kuşadası vizesi aldı.

Erdek

Erdekli Atletler 3. Kademe yarışlarında gösterdikleri başarı sonucu, 30 Kasım'da Kuşadası'nda yapılacak Bölgesel kros ligi mücadelelerine katılma hakkı kazandılar.

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin 3. Kademe yarışları 16 Kasım 2014 tarihinde tamamlandı.

Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 3.Kademe yarışmaları sona erdi. 3. Kademe yarışmalarına sekiz bölgeden 316 takım ve 1502 sporcu katıldı. 3. Kademe yarışmaları sonucunda bölgelerinde ilk üç sırayı alan takımlar 30 Kasım 2014 tarihinde Kuşadası’nda yapılacak olan Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Liginin finallerine katılmaya hak kazandı.

Balıkesir Büyükşehir Spor Kulübü ve Balıkesir Gençlik Spor Kulübü bünyesinde, Erdek’ten 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN eşliğinde yarışmaya katılan 18 Eylül Orta Okulu’ndan Umut DEMİR ile Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Rümeysa ÖZTÜRK, Aleyna ÇAKMAK ve Görkem HASIRCI takım arkadaşları ile birlikte başarılı bir mücadele gösterdiler.

Sporcular gösterdikleri mücadele sonucunda 30 Kasım’da Kuşadası’nda yapılacak olan, final müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN; çocuklarla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kros liginin son ayağı olan final yarışmalarına topladığımız puanlar sonucu katılmaya hak kazandık. Umarım 30 Kasım’da Kuşadası’nda yapılacak olan finallerde de başarılı oluruz. Başarılı olmanın yanında benim için önemli olan çocuklara bir çizgi belirlemek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutup, zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlamak. Atletizm de özellikle maraton dalında efsane olan İsmail AKÇAY ve Milli Takımlar Mesafeler Genel Koordinatörü İbrahim URGANCI hocalarımızla yıllardır uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Kendileri bana ve sporcularıma her türlü yardımı sağlıyorlar. Yıl içinde çok önemli yarışmalarımız var. Çalışmalarımıza ara vermeden devam etmeye çalışıyoruz.’’ Dedi.

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı